Kedgeree – orez englezesc


Reteta de la Camelia Bizadea 

1 ceasca orez
1 buc file peşte afumat (macrou)
50 gr unt
1 vf lingurita praf curry
1 ceapa mica + 2 fire ceapa verde
1/2 lingurita boia de ardei dulce
3 cesti supa de pui (1 cub knorr pui+3 cesti apa )
1 ou fiert

Decor: patrunjel verde

Mod de preparare

Pestele afumat se taie fasii dupa ce a fost curatat de pielita si oase.
Oul se taie in sferturi.
Ceapa se curata si se taie marunt.
Intr-o cratita se topeste untul, se adauga ceapa si se caleste pana devine aurie.
Se adauga boiaua de ardei ,praful de curry si orezul.
Se adauga supa de pui si se lasa sa fiarba la foc mic cca 20 min ,
cratita trebuie sa fie acoperita.
Intr-un bol se amesteca orezul cu peste si oua, cu miscari usoare.
Se pune intr-un bol si se decoreaza cu o rosie cherry si patrunjel proaspat.

Mai multe retete delicioase de la Camelia gasiti pe blogul ei Deliciile Cameliei

Niciun comentariu:

Trimiteţi un comentariu